Home Bestuur Instructieteam Lid worden Solo&duo onderdelen Teams Nk resultaten Agenda Contact
Twirl Vereniging Vivace Oude-Tonge

Lid worden

Vivace is altijd op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het je leuk om in  teamverband of  solistisch de twirlsport te beoefenen? Kom dan gerust eens kijken  tijdens één van onze  trainingen! Vivace traint iedere maandagavond vanaf 19.00  uur in de gymzaal bij FIOS te  Achthuizen en iedere dinsdagavond vanaf 18.30 uur in  de Grutterswei te Oude Tonge.                  Wil je meer informatie?  Neem dan contact op via: 06 50223869 of via twirlverenigingvivace@kpnmail.nl Als je lid word van Vivace betaalt u eenmalig €15 inschrijfgeld en daarna betaald u elke maand €16 voor de wedstrijden groepen en €8 voor de opleidingsgroep.
lorem ipsum dolor sit amet Lid worden